Publicat pe

Benzile LED

 

Benzile LED sunt o solutie foarte potrivita pentru iluminatul proprietatii dumneavoastra, atat din punct de vedere economic si practic cat si estetic. Magazinul on line www.HEGA.ro , va pune la dispozitie o gama larga de benzi de calitate la preturi accesibile, care pot fi folosite atat la iluminatul interior cat si la iluminatul exterior.

Benzile LED pot fi alimentate la 12v sau la 220v, in functie de alegerea fiecaruia si pot fi benzi cu o singura culoare – alb rece, alb neutru, alb cald, rosu, verde, albastru, mov, magenta, etc…, benzi RGB la care puteti schimba culoarea si intensitatea luminii cu ajutorul unui controller cu telecomanda si mai nou benzi digitale, benzi SMART, care sunt compatibile cu programele Android si IOS si care pot fi controlate prin intermediul unui smartphone sau Magic Home.

Iluminatul cu ajutorul benzilor LED are rol decorativ, creeaza o atmosfera placuta, ilumineaza foarte bine zonele unde sunt montate, punand in evidenta atat spatii din locuinta cat si unele obiecte, ceea ce a facut ca aceste benzi sa fie foarte populare si folosite de multe persoane.

 Printre avantajele folosirii benzilor LED putem enumera pretul accesibil, eficienta ridicata a acestora, rezistenta, durabilitatea si posibilitatea de a fi montate in diverse locuri – pe mobilier, in scafe, pe rafturi, tavan si in toate incaperile locuintelor.

Datorita rezistentei si durabilitatii acestora, sunt recomantate tuturor celor care doresc sa obtina un decor modern pentru o perioada indelungata de timp, avand parte de un iluminat ambiental deosebit si o scadere considerabila in ceea ce priveste valoarea facturii la curentul electric.

Pentru alegerea cea mai potrivita in privinta benzilor LED, trebuie sa tineti cont de locul unde vor fi amplasate aceste corpuri de iluminat – in interior sau in exterior si de tipul si puterea de iluminare a acestora.

In functie de numarul de leduri/mp, difera puterea si fluxul luminos al fiecarui tip de banda.

Benzile pe care le puteti folosi la iluminatul exterior au protectie la umiditate si sunt acoperite cu un strat de silicon, iar cele pentru interior nu au acel stat de silicon, pentru ca nu este necesar.

Verificati oferta magazinului on line www.HEGA.ro , unde veti gasi diferite tipuri de benzi cu led, controllere, surse de alimentare dar si accesoriile  necesare pentru instalarea si utilizarea lor.  Livrarea produselor se face in cel mai scurt timp la domiciliul dvs.