Publicat pe

SENZORI DE MISCARE

 

Senzorii de miscare sunt componente electronice folosite in orice sistem de iluminat pentru cresterea eficientei energetice care au la baza detectia optica, acustica sau prin unde radio, in cadrul locuintelor, hotelurilor, supermarketurilor, depozitelor si pot declansa camerele de supraveghere la patrunderea neautorizata in momentul modificarii campului aflat in fata senzorului de miscare.

Senzorii de miscare se monteaza foarte usor si pot fi setati pentru distanta si sensibilitate diferita, iar zona de detectie a senzorilor de miscare poate fi de la 3m la 15m, in functie de calitatea si de tipul produsului.

Senzorii de miscare PIR(Pasive Infra Red) sunt dispozitive electronicecare masoara radiatia infrarosie care provine de la obiectele sau corpurile aflate in miscare in campul detectat care au o temperatura diferita fata de obiectele statice aflate in raza de actiune a senzorului. senzorii pot detecta oameni, animale sau obiecte aflate in miscare.

Radiatiile infrarosii – radiatii emise de toate corpurile – pot fi detectate de dispozitive electronice create pentru acest scop, chiar daca aceste radiatii nu pot fi detectate de ochiul uman.

In oferta magazinului on line www.HEGA.ro , veti gasi toate tipurile de senzori de miscare sau senzori crepusculari(senzori noapte/zi) de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi.