Publicat pe

Avantajele profilului de aluminiu cu banda LED

 

Profilul de aluminiu cu banda LED se utilizeaza in designul casnic si al spatiilor comerciale.

Profilul de aluminiu cu banda LED e acoperit de un capac (dispersor) care poate fi transparent sau mat, iar in functie de banda LED folosita, trebuie sa achizitionati sursa de alimentare si accesoriile necesare. Trebuie sa aveti grija ca in cazul in care achizitionati un profil aluminiu cu banda LED cu capacul (dispersorul) alb mat, acesta sa fie mai gros pentru a nu se observa ledurile. De asemenea daca acest capac nu are grosimea potrivita, lumina nu este uniforma.

Profilele de aluminiu LED liniare sunt foarte rezistente, utilizate pentru iluminat direct, cantitatea de lumina pe care o furnizeaza este mare, aluminiul este destul de gros, au sistemul de iluminat inclus in corp, sunt de diferite dimensiuni si variante de culori – alb, gri, negru.

Sunt 3 tipuri de profile LED liniare – incastrat, aparent si suspendat.

Profilele incastrate – se pot monta in pereti sau tavan, au sistem de prindere sigur, cu cleme si ofera design simplu si elegant. Pot fi montate astfel incat sa se puna accent pe o anumita zona, obiect din spatiul respectiv sau sa ofere senzatia de inaltime a unei incaperi.

Profilul aparent se monteaza in spatiile unde nu este inaltime necesara pentru prinderea unui sistem de iluminat suspendat de dimensiune obisnuita.

Profilul suspendat se monteaza unde exista spatii cu inaltime generoasa a tavanului, se prind cu cabluri de suspendare care atarna din tavan. Sunt potrivite pentru montare in spatii comerciale, deasupra scarilor sau in functie de necesitate. Se pot monta pentru obtinerea iluminarii de fundal intr-un spatiu unde lumina este distribuita uniform.  Aceste profile LED sunt foarte apreciate de clientii nostri, pentru ca lumina reflectata este mai focusata-concentrata decat in cazul in care am folosi in spatiul respectiv un reflector de exemplu (situatie in care se mai poate pierde din lumina).

Puteti alege in functie de necesitati din mai multe tipuri de banda LED si nuante de culoare existente: alb cald – pentru o atmosfera placuta in locuinte, alb neutru –  potrivit in spatiile de birouri sau in magazine,  alb rece – potrivit pentru hale, spitale, institutii sau RGB – pentru o ambianta placuta in nuantele si culorile dorite.

Nu in ultimul rand, poate cel mai important, pentru eficienta energetica si a duratei de functionare, magazinul nostru on line – www.HEGA.ro , va ofera o gama larga de profile LED in functie de necesitatile fiecaruia, la preturi atractive.