Publicat pe

Panourile LED

Panourile LED sunt corpuri de iluminat, pentru orice tip de incaperi cum ar fi spatiile de birouri, locuintele, magazine sau depozite si chiar restaurante amenajate in stil modern sau fast food si sunt o solutie de iluminat cu o inalta eficienta energetica, ce asigura un flux luminos constant care nu scade pe toata durata de functionare.

In cazul iluminatului clasic, pana la 40% din lumina este pierduta datorita unghiului de dispersie, spre deosebire de panourile LED care au cu un design foarte subtire, oferind astfel o panorama moderna si care emit o lumina puternica si uniforma, fara sa existe colturi intunecate sau portiuni unde lumina este mai slaba.

Panourile LED nu contin mercur sau plumb si nu au emisii UV, protejand natura si nefiind daunatoare mediului inconjurator. Majoritatea panourilor LED au unghiul de dispersie al luminii de 120 grade, ceea ce asigura iluminarea eficienta chiar si deasupra locului unde sunt montate.

Panourile LED se impart in doua tipuri: panouri LED aplicate si panouri LED incastrabile.  Panourile LED aplicate pot fi montate pe pereti sau tavane, iar panourile LED incastrabile se monteaza de obicei in tavanele false sau de gips carton. Avand in vedere faptul ca degaja foarte putina caldura panourile LED sunt mult mai sigure pentru suprafetele invecinate si pot fi montate chiar si pe mobila sau materiale sensibile, fara a exista riscuri legate de incendiu sau afectarea unor materiale termo-sensibile, daca exista suficient spatiu pentru a se realiza ventilatia necesara.

Panourile LED pot avea lumina rece 6000-6500K, folosite de obicei in spatiile industriale, service-uri auto, spitale, policlinici…, lumina neutra 4000-4200K sau lumina calda 2800-3500K, acestea fiind utizate in spatiile de birouri, locuinte, etc..sau in functie de necesitati. Panourile LED consuma mult mai putin, sunt mult mai eficiente pe termen lung si scad cheltuielile operationale, avand o rezistenta mare atat din punct de vedere al temperaturii, cat si al duratei de functionare a produsului, de pana la 50000 de ore, la temperaturi situate intre -40 de grade Celsius pana la +60 de grade Celsius.

Verificati oferta magazinului on line www.HEGA.ro , unde veti gasi diferite tipuri de panouri LED si accesorii  necesare pentru instalarea si utilizarea lor. Livrarea produselor se face in cel mai scurt timp la domiciliul dvs.